Αν έχετε αρχίσει να ενημερώνεστε για τις τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2020-21, τότε γνωρίζετε ήδη ότι φέτος θα μας απασχολήσουν αρκετά τα δερμάτινα και οι γήινοι τόνοι.

Σκεφτείτε τώρα τον συνδυασμό των δύο σ’ ένα από τα αγαπημένα μας ενδύματα: τα παλτό. Τα leather coats σε γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις έρχονται να προσφέρουν μία απολαυστική νότα στις εμφανίσεις της σεζόν, που υπόσχεται κομψότητα, γοητεία, και μια βαθιά αίσθηση αυτοπεποίθησης. Καμπαρντίνες και tailored coats, σε διάφορα μήκη, σε στενή γραμμή ή πιο χαλαρές φόρμες, με ζώνη στη μέση ή χωρίς, faux ή όχι, σε χρώματα όπως της καραμέλας, του σοκολατί, της τερακότας, του ταμπά, αλλά και του μπεζ ή της ώχρας, γίνονται οι σύμμαχοι του ραφινάτου στιλ γι’ αυτή τη χρονιά. Και μία σίγουρη επένδυση για πολλές ακόμα.

Βεβαίως, τα δερμάτινα παλτό δεν αγνοήθηκαν από τους σχεδιαστές που έκαναν τις δικές τους προτάσεις στα catwalks της σεζόν F/W 20-21. Bottega Veneta, Stella McCartney, Salvatore Ferragamo, Khaite είναι μερικοί από τους οίκους στις συλλογές των οποίων ανακαλύψαμε δερμάτινα πανωφόρια στα ζεστά χρώματα της γης που θα έπαιρναν σίγουρα μία θέση στη γκαρνταρόμπα μας.

Πηγή: https://www.harpersbazaar.gr/