Αν ακόμα αναρωτιέστε σε ποιο φόρεμα να επενδύσετε πρώτα αυτή την εποχή, η απάντηση είναι απλή: το δερμάτινο. Τα δερμάτινα (γενικά) είναι το απόλυτο trend της σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020-21 και αξίζει να επενδύσετε σ’ αυτά σε όλες τις εκδοχές τους: από παλτό και παντελόνια μέχρι φούστες, βερμούδες, ακόμα και κοστούμια.

Το δερμάτινο φόρεμα έρχεται κι αυτό με τις ενδυματολογικές ευλογίες τόσο των σχεδιαστών όσο και των celebrities και των fashionistas που έχουν φροντίσει μέσα από τα runways για τη σεζόν, αλλά και τις street style εμφανίσεις αντίστοιχα, να μας χαρίσουν αρκετά εμπνευσμένες και εξαιρετικά κομψές προτάσεις.

Το δερμάτινο φόρεμα δεν είναι απαλό όπως το μάλλινο, αλλά διαθέτει σεξ απίλ και rock & roll χαρακτήρα που το κάνει ιδανικό για πολύ θηλυκές εμφανίσεις, ενώ έρχεται να αναδείξει ιδανικά την ανεξαρτησία και τον δυναμισμό σας. Τα μάξι/μίντι δερμάτινα φορέματα είναι η καλύτερη επιλογή για φέτος, όπως και τα shirt dresses– σε όποια απόχρωση επιθυμείτε- και μη διστάσετε ακόμα και να τα φορέσετε κάτω από δερμάτινες καμπαρντίνες μιας και το total leather στιλ είναι ιδιαιτέρως ισχυρή τάση.

Πηγή: https://www.harpersbazaar.gr/