Επιστροφές & Αλλαγές

  • Προκειμένου να γίνουν δεκτά τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι φορεμένα, φθαρμένα και πλυμένα, ή να έχουν υποστεί ζημία.
  • Το καρτελάκι του είδους μαζί με την ετικέτα του πρέπει να είναι πάνω στο επιστρεφόμενο προϊόν.
  • Ο πελάτης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει το καρτελάκι, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό.
  • Θα πρέπει να αποσταλεί το προϊόν μαζί με την πρωτότυπη απόδειξη, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή χωρίς εξαιρέσεις.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η διαδικασία επιστροφής ξεκινά μόλις παραλάβουμε το προϊόν και εφόσον αυτό πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής (δεν είναι ανοιγμένο, κατεστραμμένο, φορεμένο κ.λ.π).

Για προϊόντα που δεν είναι εκπτωτικά, η πρώτη επιστροφή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για προϊόντα που βρίσκονται στην κατηγορία προσφορές ή είναι εκπτωτικά με έκπτωση έως 50%, ο πελάτης επιβαρύνεται με 3,80€ έξοδα επιστροφής για την Ελλάδα και 10€ έξοδα επιστροφής για την Κύπρο.

Για προϊόντα που είναι εκπτωτικά με έκπτωση μεγαλύτερη του 50%, γίνεται αντικατάσταση προϊόντος και χρέωση των μεταφορικών επιστροφής, ο πελάτης επιβαρύνεται με 3,80€ έξοδα επιστροφής για την Ελλάδα και 10€ έξοδα επιστροφής για την Κύπρο.

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται με χρέωση στο κατάστημα EMYLOU και στο επιστραφέν ποσό αφαιρούμε τα έξοδα αποστολής.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Η διαδικασία επιστροφής ξεκινά μόλις παραλάβουμε το προϊόν και εφόσον αυτό πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής (δεν είναι ανοιγμένο, κατεστραμμένο, φορεμένο κ.λ.π).

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής:

  • Αν έχει γίνει με με πιστωτική το ποσό πιστώνεται στην κάρτα.
  • Αν έχει γίνει με μετρητά ή αντικαταβολή το ποσό πιστώνεται στο τραπεζικό λογαριασμό IBAN που έχει δηλωθεί

Για προϊόντα που είναι Εκπτωτικά με έκπτωση μεγαλύτερη του 50%, δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.

Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία γίνεται εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.  Μετά τις 14 ημέρες δεν γίνονται δεκτές επιστροφές χωρίς εξαιρέσεις. Τα προϊόντα πρέπει να είναι καλά συσκευασμένα και σφραγισμένα διότι ταχυδρομούνται με ευθύνη του πελάτη. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι στην κατάσταση που παρελήφθησαν. Οποιαδήποτε φθορά ή ζημία προκληθεί θα έχει σαν αποτέλεσμα την μη αποδοχή της επιστροφής, χωρίς εξαιρέσεις.

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημά μας τηλεφωνικά στο 24210 76020 είτε μέσω email στη διεύθυνση [email protected].